Portugal

Exclusieve golfreis in Portugal

Portugal is qua golfreizen razend populair en biedt een uitgebreid aanbod aan golfbanen. Veel golfbanen liggen in de buurt van de Atlantische zeekust. Dankzij het gunstige klimaat kan er het hele jaar door gegolfd worden.

Wij van Executive Golf Travel hebben een golfreis in Portugal samengesteld die jou op dé mooiste golfbanen laat spelen.

Met 25 jaar ervaring als specialist in het organiseren van golfvakanties garanderen wij je een fantastische golfreis in Portugal.

Waarom golfen in Portugal?

Portugal, met zijn adembenemende golfbanen en zonovergoten Algarve, is de ultieme bestemming voor golfliefhebbers. Met meer dan 75 golfclubs verspreid over de Algarve en andere provincies, staat Portugal bekend als een van de top golfbestemmingen van Europa!

Met het bloeiende golftoerisme in Portugal, zijn er ook enkele betoverende golfresorts te ontdekken. Wij hebben een reis samengesteld die jou laat genieten van alles wat Portugal te bieden heeft.

Extra

Wij bieden een pakket met extra services en ondersteuning. Zo ontvang je de route in de vorm van een routelijn zodat je makkelijk kunt navigeren met behulp van een tablet of Apple CarPlay cq Android auto. Op deze route staan ook bezienswaardigheden en restaurants aangegeven.

Ook ontvang je van ons een SPOT. Een GPS kastje met positiebepaling zodat wij je altijd snel van dienst kunnen zijn als je ons nodig hebt.

Bestemmingen voor 2023:

Wij boeken je vlucht, boeken de huurauto en bellen ieder hotel om je komst aan te kondigen en te controleren of alles in gereedheid is. Een tafeltje in het restaurant van het hotel of daarbuiten reserveren wij ook voor je!

  • Thailand

  • Bali

  • Zuid Afrika

  • Argentinië

Wij boeken de afslagtijden en betalen de greenfee. Kortom, een individuele reis waarbij Executive Golf Travel toch een beetje met je meereist…

Ontdek alle bijzonderheden door de brochure “Individueel golfen in Portugal” te downloaden

Ontdek ons uitgebreide aanbod